hästflickan

jag är jättekissenödig så kan inte skriva så länge. kissar hela tiden nu när jag dricker den där detox-grejen! känner mig som en gammal tant me urinläckage. det blir riktigt panik ibland asså! tror inte den där drycken kom göra nån skillnad i min kropp.. meningen va väl att man skulle äta extra nyttigt samtidigt som man drack den men jag  äter mer godis å kakor än vanligt! men ja... jag har ju fyllt år å så å då får man har jag hört... :)

fikade me hannibal idag. äntligen blev det av! go tjej de där!

ska gå å packa lite inför helgen som är fullbokad me roliga saker! livet är ganska underbart för tillfället

ps hästpojken; ja ja!

hej

hrrrm ska man ta å dra igång en blogg igen? mja vi får se hur mycke de blir. den här gången ska jag inte ta bort alla gamla inlägg som jag gjort förut när jag börjat skriva igen efter ett uppehåll. jag e mycke för de där annars. att börja om. varje ny dagbok jag börjar skriva i är "en ny början på mitt liv" Jag är en typisk sen-människa, (typisk svensk kanske?) Eller sen-människa är nog inte rätt ord... på-måndag-människa. de e mycke "på måndag börjar mitt nya liv" "på måndag ska jag börja träna igen" "så fort jag fått ett vettigt jobb ska jag börja äta nyttigt och regelbundet"

jag e så jäkla pedantisk va gäller skrivande. de e därför de alltid slutar me att jag tar bort mina bloggar. skrivandet e för viktigt för mig. måste va 100procent nöjd me de jag skriver. å kan fortfarande inte fatta att det är jag; elin "svenska är mitt absoluta favoritämne" lundén som skriver me små bokstäver i början av mening, å istället för och begår diverse andra skrivförbrytelser.

känner redan för å radera de här inlägget..men nej nej. nu är de nya tider.. haha! jag gör de igen

imorgon fyller jag 21. tror jag kommer trivas som 21åring. känner mig som en 21åring. japp. kommer bli ett bra år.