komsi komsi lilla väskan...

mycke roligt på senaste! mitt födelsedagsfirande va helt perfekt! mysmiddag på carmens me helt fantastiska människor! lite festande blev de också för den tappra lilla skara som följde me till tallis. kalas me släkten på söndagen me skitgo smörgåstårta (tack smörgåsspecialisten!) och finfina presenter.
och nu valborg. ännu en lyckad fest av mina favoritfestfixare peter å sandra. tipspromenad, så ska de låta, massa mat å roligt folk, vad mer kan man önska??

jag trivs. allt är helt okej just nu. jobbet? ja va ska man säga.. situationen är lite speciell men jag känner mig uppskattad på mitt jobb för första gången i mitt liv och de är de som betyder nåt. jag har lärt mig att man kan längta till att gå till jobbet, att man kan få beröm när man gjort nåt bra. att jag är värd mer än att stå på fucking jävla kuk-tvätten.

det är en sak till jag behöver för att jag ska ha alla förutsättningar för att leva ett perfekt liv just nu. men det vågar jag inte skriva om, för då kanske de skiter sig. bäst att inte prata om de. inte ha några förhoppningar. (hoppas hoppas hoppas!!!!!!!)

(jag har inget tålamod)

han tycker att jag aktivt borde försöka skaffa mig ett. men orka. äh.

det bidde ingen träning idag heller. jobb till halv sju, sen ville brorsorna ha skjuts hem till mellby. suck... Imorrn. kanske... morgonpromenad kanske iallafall. kanske.....

vad gör man om man vill ha en röd liten väska som kostar 1399 kr? med matchande plånbok (399 kr) vad gör man????? om man verkligen inte kan glömma hur helt fantastiskt gärna man vill ha det där matchande setet. fan....va blir de ihop?1800 nånting... tänk va mycke man kan få för de pengarna! det är sjukt! glöm de elin. skärp dig nu. suck....

"du kommer bli shopping-galen å dricka massa kaffe latte nu när du börjar jobba i klädaffär"
impuls-shoppar på lunchrasten? check!
fabian kan du köpa en latte till mig? check!

Kommentarer
Postat av: empa

Fan vad härligt att du trivs på ditt jobb nu Elin.
Antingen har du sagt till mig vad du jobbade med när jag gick på min droger eller så har du inte det, jag veet inte :D.
Den där väskan var söt ja, men ja faktiskt Elin, skärp dig, hehe. Fasen att man inte kunde vara med och fira, får ju äta stup i kvarten för att inte gå ner i vikt. Det har jag gjort ändå massor.
Lovar att komma upp och hälsa på snart! Då får vi ha en riktig flickväll tycker jag :D. Puss puss

2008-05-04 @ 21:20:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback